Betonlook

Wil je eens wat anders dan tegels in de badkamer, toiletruimte of keuken? Of wil je een moderne, industriële of juist landelijke sfeer in je interieur? Dan is betonlook een goede optie voor jou. Betonlook, ook wel betonstuc of beton ciré genoemd, is een stucmateriaal dat bestaat uit een mengsel van cement, fijne betondeeltjes en hars. Het is een populaire afwerking, doordat het veel mogelijkheden heeft en zo in veel woonstijlen past. Door de keuzes die je maakt, kan je steeds een andere sfeer en stijl creëren. Daarnaast is het een kras- en stootvast stucwerk en zeer onderhoudsvriendelijk.  

 

Hieronder lees je meer over de toepassingen en mogelijkheden van betonlook. 

Waar kan betonlook worden aangebracht?

Met betonlook kan je veel kanten op. In elke ruimte kan je het toepassen: van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot het toilet. Je ziet betonlook tegenwoordig ook veel terug in de badkamer en geeft een hele andere uitstraling dan de tegels. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en beschikt het over schimmelwerende eigenschappen, wat het onderhoudsvriendelijk maakt. Er wordt achteraf een waterdichte coating op aangebracht, waardoor de vochtigheid van de ruimte de betonlook afwerking niet kan aantasten. 

Mogelijkheden

Betonlook kan je op verschillende ondergronden aanbrengen. Niet alleen de muur en het plafond kunnen hiermee worden afgewerkt, maar ook aanrechtbladen, wastafelbladen en zelfs het bad kunnen worden voorzien van betonlook. Daarnaast kan je ook variëren in de kleur. Er zijn vele kleuropties mogelijk. Door het gebruiken van een bepaalde kleur krijgt de betonlook een eigen karakter die bepalend is voor de stijl en uitstraling van de ruimte. Wat dacht je van een taupe tint die goed past in een landelijk interieur?

Er kan ook gevarieerd worden in het aanbrengen van de betonlook. Hierdoor kan het een effen of juist een gewreven uitstraling hebben.

Eigen stijl en uitstraling

Door alle variatiemogelijkheden biedt betonlook je veel creatieve vrijheid om een ruimte een bepaalde stijl en uitstraling te geven die helemaal aan jouw wens voldoet. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je meer informatie over de toepassingen van betonlook? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan voor de prijzen. Of kom langs in onze showroom om de verschillende looks te bekijken.  

Offerte aanvragen

Jeffrey Coppens

Eigenaar Stukadoorsbedrijf Coppens B.V.

Contact