Design stuc

Voor een luxe uitstraling in jouw woonruimte bieden wij design stuc aan. Dit is een luxe stucafwerking waarin echte metaalpoederdeeltjes zijn verwerkt. Door deze metaalpoederdeeltjes en de manier van verwerken krijg je het effect van een metalen wand. Het is een veelzijdige wanddecoratie, waardoor je er alle kanten mee op kan. Zo kan je ruimtes omtoveren tot moderne woonruimtes of stoere interieurs. Wat je ook kiest, je maakt er een ruimte hoe dan ook uniek mee.

Mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden met design stuc en kan gebruikt worden in elke woonlook die je maar wenst: romantisch, klassiek, modern of juist een stoere look, het kan allemaal. Design stuc is namelijk te verkrijgen in verschillende varianten: brons, koper, messing, zink, tin, aluminium, ijzer, roest en groenoxide. Door te spelen met verschillende structuren en varianten krijg je steeds een ander effect.

Beal Mortex

Voor de design stuc wordt er onder andere gewerkt met Beal Mortex. Dit product biedt naast een luxe uitstraling en oneindige kleurenpallet ook een hoge slijtageweerstand. Dit maakt Beal Mortex een uiterst duurzaam product, geschikt voor alle woonruimtes. Wil je design stuc in je badkamer? Dan kan dit met Beal Mortex. Door de waterdichte eigenschap is het zelfs in de badkamer te gebruiken. 

 

Naast Beal Mortex werken wij ook met andere producten om een design stuc afwerking te realiseren. Zo werken we met microtopping en producten van Novacolor, Walls to floors en Giorgio Graesan. Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit om het beste resultaat voor jou mogelijk te maken. 

Uniek en bijzonder

Design stuc creëert een prachtige, unieke uitstraling in elke woonruimte en vormt een echte eye-catcher in het interieur. Wil je dit ook graag in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en de look en feel zelf te ervaren. Neem contact met ons op via de telefoon of e-mail en maak vrijblijvend een afspraak.

Offerte aanvragen

Jeffrey Coppens

Eigenaar Stukadoorsbedrijf Coppens B.V.

Contact