Metselen

Als je op zoek bent naar een ervaren metselaar, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een hoge kwaliteit en vakmanschap.

Zo kun je ons inschakelen voor het stralen van de gevel, het opnieuw voegen van de gevel, een tuinmuur laten maken, maar ook voor complete aanbouw of aanpassingen in de woning. Door middel van een offerteaanvraag kunnen wij je adviseren en ondersteunen bij jouw metselwerk. Ook als je enkel benieuwd bent naar de mogelijkheden komen we graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw verbouwing met je door te nemen.

Renovatie

Wij metselen niet alleen nieuwe binnen- en buitenmuren voor bestaande of nieuwbouwwoningen. Ook voeren we de soms benodigde renovatie- en herstelwerkzaamheden uit als het metselwerk niet meer in goede staat verkeert. Om ervoor te zorgen dat het metselwerk weer in goede staat is, voeren we werkzaamheden uit als:

  • Gevelrenovaties
  • Schoorsteenrenovaties
  • Impregneren van gevels
Metselmogelijkheden

Metselen kan in verschillende patronen. Deze patronen worden metsel verbanden genoemd. Wij kunnen voor jou de muren in verschillende verbanden metselen. De bekendste metselverbanden waarin gemetseld wordt, zijn: het kruisverband, Engels verband, elleboogverband en deltrap verband.

Al deze verbanden zijn voor ons relatief eenvoudig te metselen en de prijs hiervoor is dan ook ongeveer gelijk. Voor andere mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Jeffrey Coppens

Eigenaar Stukadoorsbedrijf Coppens B.V.

Contact