Buitenwerk

Is je gevel toe aan een frisse uitstraling of is er een reparatie nodig? Dan kan je ervoor kiezen om de gevel te bekleden met stucwerk. Stucwerk is namelijk niet alleen voor binnen in het huis, maar kan ook buiten het huis worden aangebracht. Het voordeel van buitenwerk is dat het waterafstotend is en vaak ook een isolerende werking heeft. Zo worden de muren beter beschermt tegen de weersomstandigheden en kan de isolatie verbeterd worden. Bovendien zijn er verschillende kleuren en uitvoeringen mogelijk in het buitenwerk, waardoor de gevel van jouw huis helemaal aan te passen is naar jouw wensen.

Mogelijkheden

Voor het buitenwerk zijn er verschillende stijlen mogelijk. Je kan ervoor kiezen om de muren glad te laten stucen voor een egaal en modern resultaat. Wil je juist wat meer structuur op de muren, dan is Spachtelputz een mogelijkheid. Dit is een erg sterke stucsoort met een fijne of grove structuur. Lees hier meer over Spachtelputz. Of verfraai de gevel met een stoere betonlook.

Je kan er ook voor kiezen om een gepleisterde plint aan te laten brengen. Dit is een stuclaag die alleen op de onderzijde van de buitenmuren wordt aangebracht, als een soort plint. Het geeft het huis een heel ander gezicht.

Buitenwerk kan naast zijn decoratieve functie ook worden ingezet om de muur te repareren, het beter te isoleren of vochtbestendiger te maken. De meeste bewerkingen geven van zichzelf al een betere isolatie. Om jouw muren vochtbestendig te maken of extra te beschermen tegen vocht, kunnen we de buitenmuren impregneren.

Meer weten?

Wil je meer weten over buitenwerk en wat wij voor jouw woning kunnen betekenen? Of wil je de verschillende stijlen in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op via de e-mail of maak een afspraak in onze showroom.

Offerte aanvragen

Jeffrey Coppens

Eigenaar Stukadoorsbedrijf Coppens B.V.

Contact