Sloopwerkzaamheden

Ook voor jouw sloopwerkzaamheden is Stukadoorsbedrijf Coppens inzetbaar. Wij verrichten verschillende werkzaamheden op het gebied van slopen en zorgen ervoor dat het veilig en netjes gebeurt. Slopen lijkt heel gemakkelijk, maar moet zorgvuldig en nauwkeurig gebeuren. Een draagmuur kan er bijvoorbeeld niet zomaar uit worden gehaald, zonder de juiste voorbereidingen. Onze stukadoors zijn kundig en vaktechnisch goed opgeleid, waardoor de sloopwerkzaamheden op de juiste manier worden aangepakt.

Verschillende werkzaamheden

Wij bieden verschillende sloopwerkzaamheden aan. Allereerst kunnen we voor jouw onderdelen van de woning verwijderen. Wil je bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer met elkaar verbinden dan kunnen wij de muur daartussen weghalen, zodat je een mooie, grote woonruimte krijgt.

Wij zijn ook vakkundig in het boren van gaten of het aanbrengen van sleuven in de muren, plafonds en vloeren. Voor de aanleg van leidingen is het soms nodig om gaten in de betonnen of stenen muur te boren. Dit vraagt om precisie, zodat het netjes gedaan kan worden. Daarom is het aan te raden om het professioneel te laten doen. Zo ben je zeker van een goed eindresultaat.

Sleuven frezen houdt in dat er in de muren, vloeren of plafonds sleuven worden gemaakt, waar de water-, elektraleidingen en kabels in verwerkt kunnen worden. Op die manier kunnen de leidingen en kabels onzichtbaar worden weggewerkt en krijgt de woonruimte een strak uiterlijk. Nadat er is gefreesd en de leidingen of kabels zijn aangelegd, moet er nog een stuclaag overheen gebracht worden. Dit kunnen wij ook voor jou doen. Kijk eens op de andere pagina’s voor de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van stuclagen aanbrengen.

Meer weten?

Wil je graag iets laten slopen in je huis en wil je dat dit vakkundig en veilig gebeurt, neem dan contact met ons op om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar iemand die nauwkeurig sleuven kan frezen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Benieuwd naar de kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Jeffrey Coppens

Eigenaar Stukadoorsbedrijf Coppens B.V.

Contact